Tag | 5 random feiten over mij


Yo, de ''vijf willekeurige feiten over mij'' tag wat klinken sommige dingen toch zó lelijk wanneer je Engelse zinnen naar het Nederlands vertaalt.  Veel leesplezier!

Random feit nummer één
Oke, ik denk dat als je mij goed kent dat dit een feit is die je makkelijk moet weten. Ik draag namelijk nooit een lange broek. De laatste keer dat ik een lange broek aan had was, uh even denken... Ok, eigenlijk niet zo'n tijd geleden... In de zomervakantie was dat! Toen ging ik naar Guatemala, maar dat was echt een uitzondering, want daarvoor zag je mij ook zelden in een lange broek. Ik keek net in mijn kleding kast en ik kon geen lange broek vinden. Ik weet wél dat ik ergens hier in huis nog één lange broek van mij heb liggen, maar waar?!??!?! Idk. Ik draag meestal een rokje, een jurkje of een korte broek! (Ook al ligt er sneeuw, regent het of is het -8758 graden ;). 

Random feit nummer twee
Selfies.... Ik maak té veel selfies... Althans, op Snapchat vooral :D Dan moet ik er wel bij vertellen dat het lelijke selfies zijn he! Het zijn niet zoals veel meisjes selfies maken de ''ik kijk alsof ik iets niet kan lezen selfie'' a.k.a de zwoele blik selfie. Nee, mijn snapchat selfies zijn gewoon lelijk. Of als ik met iemand heb afgesproken moet ik gewoon een selfie hebben haha.

Random feit nummer drie
Ik heb zoveel nagellak nu dat ik geen ruimte meer heb voor nog maar één flesje. Ja ik kan ze natuurlijk ook kwijt op mijn nachtkastje, maar dat is gewoon gekkigheid. Dan wordt het echt teveel van t goede. Ik schat mijn nagellak aantal op circa 220.

Random feit nummer vier
Kennen jullie de uitdrukking ''nee = nee''. Oww, want ik ken hem niet :pp haha geintje hoor, sarcasme. Nee, ik houd me er niet aan... Nou althans, op school dan hè (sorry pap, of mam als jullie dit lezen xxxx). ''Mag ik naar de wc?'' "Nee'' *Annalies gaat naar de wc*. Zo iets weet je wel, want ik vind gewoon dat je naar de wc mag, maar dit is een random voorbeeld. Haha, eigenlijk een hele slechte eigenschap van mij... Ik ben niet zo'n erge badass heurrr.

Random feit nummer vijf
Ik houd ontiegelijk veel van trampolines <3. Als ik een trampoline zie dan moet ik gewoon een salto maken. Op school bijvoorbeeld hebben we echt een super grote trampoline, en als je hem ziet dan moet je er wel degelijk op springen. Of buiten, als er ergens een trampoline staat dan ben ik daar met mijn super salto haha!

Nou dit waren dat vijf random feiten over mij! Hebben jullie nog rare feiten over jezelf?

3 opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)