Amsterdam



Hoi!! Afgelopen vrijdag hadden we (we = Eva en ik) een studiedag! Dus stelde Eva het voor om naar Amsterdam te gaan en daar kan je natuurlijk geen nee tegen zeggen. In dit artikel een plog, dus een vlog maar dan met foto's.


We namen de trein best vroeg... naja gewoon op tijd, want we wilden natuurlijk wel wat doen he! Eva en ik gingen als eerst bij mijn opa en oma lunchen. Dat was heel erg gezellig!! Daarna gingen we uitstappen bij het museumplein. Het was zo koud, arme Eva... Ik ging namelijk outfits foto's van Eva maken, in de kou! Vervolgens gingen we echt een eind lopen. Aangezien we opzoek waren naar een café waar we iets konden drinken. Maar onderweg kwamen we zoveeeeeel leuke winkels tegen! Dus daar moesten we ook even kijken ;)



We kwamen langs en bij de Brandy! Eva en ik hebben allebei dat kettinkje gekocht :D Daar zijn we echt super blij mee, want hij is zo ontiegelijk leuk <3. En nog een spiegelfoto bij de Zipper!!!! Eva was toen iets aan het passen haha.



En toen was de dag alweer bijna voorbij. Liepen we naar de trein, omdat Eva haar moeder en zusje daar aan het wachten waren. Je kent toch wel de foto hokjes die bij Amsterdam centraal zijn? Eva wilde daar foto's maken. Dus wij beide 1.50 euro in dat ding stoppen. DOET IE HET NIET, gvd. We kregen ons geld ook niet terug. Dat was wel een heftig moment hahah.