Nail art


Hebben jullie t al koud? Ik nog niet namelijk ;p. Haha. Daarom heb ik voor een zomerse nail art gekozen voor in de winter... 

Wat heb je nodig?
- Spons
- Roze nagellak (donker en licht roze)
- Glitter nagellak
- Zwarte nagellak
- Matte top coat

Je hebt niet per se speciale nail art sponsjes nodig. Je kunt ook gewoon een spons uit de keuken pakken. Geen gebruikte natuurlijk. En deze in kleine stukjes knippen!
Hoe maak je deze nail art?
Als eerst alle standaard dingen. Base coat aanbrengen en wachten tot hij droog is. Vervolgens je nagels lakken met de licht roze nagellak, ook weer wachten... Daarna spons je de onderkant van al je nagels met een iets donkerdere roze kleur. Breng je een top coat aan, een glimmende top coat. Die ervoor zorgt dat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Vervolgens pak je je zwarte striper erbij en teken je een palmboom op je wijs en ringvinger. Je kunt ervoor kiezen om andere figuren te maken, maar ik vond deze t mooist! Op de overige nagels breng je een glitterlaagje aan. En als laatste een matte top coat.
Hoe vinden jullie hem geworden?

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)