Swatch | P2 - 210 Diva Expressive


Hoi hoi, wie heeft er wel eens gezegd dat de iPhone 4s een slechte camera heeft??? Deze foto's zijn namelijk allemaal gemaakt met mijn telefoon. En al zeg ik het zelf, de foto's zijn best wel mooi geworden :)Mijn nicht heeft altijd hele leuke nagellakken. Dus kan ik het ook daar niet laten om mijn nagels te lakken én al helemaal niet als ik er een aantal P2 lakken tussen zie liggen. Helaas is dat merk niet te koop hier in Nederland :( Echt super jammer, maar goed. Het kleurtje wat ik hierop mijn nagels heb heet ''Diva Expressive'' echt een super mooie donker paarse kleur. Je zou bijna zeggen dat het zwart is. Ik vind P2 sowieso hele fijne lakken, omdat ze een perfecte kwast hebben (perfectie bestaat toch niet? jawel. Bij deze bewezen ;)).

Wat vinden jullie van deze kleur?

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)