Blogplannen


Jullie hebben het misschien al gezien, maar ik heb een nieuwe lay-out! Ik ben er heel erg blij mee, mijn andere lay-out vond ik saai worden en ik wilde wat nieuws. Zoals al eerder verteld wil ik weer gaan bloggen. Ik heb het zo ontzettend gemist. Geen tijd, geen tijd en nog eens geen tijd - dat is wat ik had waardoor ik niet kon bloggen. En geloof me, nagels lakken én foto's maken neemt tijd in beslag.
Heel veel ideeën heb ik eerlijk gezegd niet, althans, voor mijn blog dan. Ik wilde heel graag mijn naam veranderen, maar dat is heel veel gedoe. Dat wilde ik doen, omdat ik niet alleen over nagels wil bloggen. Ik vind het ontzettend leuk om overal over te praten en dat met jullie te delen, maar dat is in contrast met de naam Annalies Nails...

Te fanatiek wil ik ook weer niet beginnen met bloggen - niet alleen omdat ik niet heel veel artikelen heb - maar ook omdat ik bang ben dat ik anders geen zin meer heb. Als ik té veel artikelen schrijf. Daarom ben ik van plan om minimaal één artikel per week te publiceren. Dat lijkt heel weinig, dat is het ook wel. 


Er is een aantal dingen die ik gewoon niet met jullie gedeeld heb:
- Mijn vakantie in Grasse
- Mijn uitwisseling naar Spanje
- Nieuwe nagellakken die ik heb gekocht 
- Etc.

Mijn plannen in het kort:

Eén keer per week een artikel publiceren. 

Ik heb serieus één zin nodig om uitleg te geven over de titel, maar nee hoor, ik gebruik er gewoon een heel artikel voor ;) 

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)