Hallo 2016Het is vier januari en ik heb besloten weer te gaan bloggen, weliswaar niet zo fanatiek als eerst/vroeger, maar ik wil het wel weer oppakken. Ik heb het bloggen écht oprecht gemist. Dus bij dezen: mijn eerste post van 2016! Hoe vinden jullie mijn nieuwe lay-out trouwens? 
Het is lastig om weer te beginnen met bloggen, geen idee waarom, maar ik begin dit jaar met een artikel over het afgelopen jaar. Hoe cliché wil je 't hebben? Afijn. Ik deel in dit artikel een paar hoogtepunten van 2015. Ik heb mijn agenda er even bij gepakt, omdat ik daar álles in schrijf.

Februari
- In deze maand kocht ik mijn Moleskine agenda!!!

Maart
- Twee maart had ik een afspraak op mijn nieuwe school, om te praten over de overstap van de havo naar het vwo. Moest ik mijn motivatiebrief doornemen etc.
- Na de SE-week ging ik naar IJ-hallen (voor de eerste keer, ooit)
- Heb ik een heel leuk hippie-feestje gehad (het thema was de jaren 60/70

April
- Super veel leren voor het eindexamen
- Leuke LAKS alv (Algemene Leden Vergadering) gehad
- Laatste gymles op de havo
- EXAMENSTUNT
- Watersport

Mei
- In de vakantie ging ik alleen oude examens maken
- Het eindexamen zelf


Juni
- VAKANTIE
- Veeeeeel afspreken
- Horen dat ik ben geslaagd

Juli
- Diploma uitreiking 
- Afspreken 
- Op vakantie naar Grasse: een parfumstad in Frankrijk


Augustus
- Nog steeds in Grasse
- School begon weer aka mijn nieuwe leven op een andere school
- Zeventien jaar geworden 

September
- Gwn school

Oktober
- Ging ik op uitwisseling
- Leuke vakantie gehad

November
- Eerste keer wezen oppassen met een hele goede vriendin van mij
- Mijn eerste SE week op het vwo

December
- Kerst en oud en nieuw enz

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)