Hortus | Leiden


Alweeeeer een artikel over de Hortus? Ja. Dit artikel gaat over de Hortus in Leiden. Samen met mijn ouders liep ik door de straten van Leiden. Stiekem wist ik zelf wel dat er een Hortus in Leiden was, maar ik had geen idee wáár in Leiden. Thuis had ik ook informatie opgezocht over de Hortus in Leiden en had niet gedacht dat ik de Hortus tegen zou komen.
In de verte zag ik 'Universiteit Leiden' staan, nog even een beetje beter kijken... En ja hoor, DE HORTUS! ''Paaaaaap, maaaaaaam, zullen we alsje-alsje-alsjeblieft naar de Hortus gaan?'', vroeg ik heel zielig. Geen tien tellen later waren we al een kaartje aan het kopen.

Het kaartje kostte 7.5 euro, best wel duur voor een Hortus. Ik had mijn cjp-pas bij me, maar die is nog van 2013. Ik hoopte dat de mevrouw achter de kassa er niks van zou zeggen - het is me áltijd gelukt op met de cjp-pas binnen te komen bij de Hortus: met korting! Helaas deze keer niet... Afijn, mijn ouders betaalden de kaartjes toch ;)

Zoals je ziet vallen de foto's enorm tegen. Ik ben achteraf ook niet tevreden over deze Hortus. Als je er zelf bent is het prachtig, maar fotogeniek... nee, niet echt. Wellicht ligt het aan mezelf en kan ik gewoon geen foto's maken ;) 

Zijn jullie wel eens bij de Hortus geweest in Leiden? 

3 opmerkingen

 1. Ik ben nog nooit in een Hortus geweest, dus ook niet in die in Leiden ;) Ik snap wel wat je bedoelt met minder fotogeniek, maar er zitten ook echt wel megamooie foto's tussen hoor <3 Oh en mag ik vragen waar je rokje van is? Vind 'm echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel :-) Enne, mijn rokje is van de Bershka :D

   Verwijderen
 2. Haha het ziet er alsnog mooi uit hoor! In het echt is toch alles beter! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)