Outfit | hood


Als eerst: sorry, ik ben geen echte fashion-blogger. En ook geen mode-meisje, maar wel vind ik het leuk om de hele dag in Amsterdam geld te spenderen in de Urban Outfitters/Forever21/Monki etc., o en niet te vergeten: leuke tweedehands winkeltjes :-)Zelf vind ik het altijd zo ongemakkelijk om op de foto te gaan. Er is áltijd wel iets waar ik me aan erger. Mijn haar. Mijn gezicht - de asymmetrie. Mijn houding. Het is gewoon ongemakkelijk of zo. Maar als er eenmaal een leuke foto gemaakt is ben ik daar wel tevreden mee en deel ik mijn foto's op Instagram. Oja: ik ben bijna altijd wel te vinden in Amsterdam, dus de meeste foto's die ik heb van mezelf zijn ook gemaakt in Amsterdam. 

Sweater: Forever21
Rok: Monki
Schoenen: Sasha

2 opmerkingen

  1. Wat een super leuke outfit! Die hoodie is echt super tof, die kleur staat je ook echt super mooi! Hele mooie foto's ook! xx

    LITAH

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de hoodie heeft zo een onwijs prachtige kleur !
    xx Ish

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)