plieseFOTO: lieve Janna. Ik heb nagedacht of ik nog wilde bloggen en zo ja: HOE? Want nagellak is nog steeds één van mijn grote liefdes, maar dan niet meer zo prominent. Wat ik wel heel leuk vind om te doen; is vertellen wat ik allemaal doe in mijn leven. Conslusie.....

Een dagboek-blog? Maar dan begin ik niet elke post met: lief dagboek. nee. Mijn pageviews zijn gedaald van 2500-3000 op één dag naar 500 op één dag en nu inmiddels 50 op één dag - ik snap niet waarom er nog vijftig mensen per dag op mijn blog komen? Aangezien ik niks meer post... Afijn: mijn bereik is enorm gedaald. Ik heb daarom besloten om mijn blog iets persoonlijker te maken. In plaats van allemaal hoofdonderwerpen ga ik allemaal willekeurige dingen met jullie mezelf delen.

Dit betekent overigens niet dat ik elke dag iets ga posten, helemaal niet, maar ik vind het zonde om mijn blog te laten verwateren. Aangezien het vroeger echt mijn leven was - bloggen.

De naam van mijn blog heb ik veranderd in: pliese. Pliese is een bijnaam die mij gegeven is door mijn twee hartsvriendinnen - iel, stom woord - van de basisschool - waar ik nog steeds goed contact mee heb - en ik vind die naam wel bij mijn passen. Aangezien mijn hele sociale media de naam pliese heeft gekregen van mij.

Liefs 

3 opmerkingen

  1. Jeej, ik ben benieuwd naar je artikeltjes die je gaat schrijven :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super leuk dat je weer gaat bloggen, heb je wel gemist hoor! Ben heel erg benieuwd! xx

    LITAH

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)