nail art roosjes

Op deze foto hiernaast zie je hoe ik roosjes heb gemaakt om mijn hand. Ik heb hierbij Flomar nagellak gebruikt als blauwe achtergrond. Voor de binnenkant van de stipjes heb ik Catrice nagellak gebruikt (meet me at coral island). Voor de buitenkant van de roosjes heb ik een striper van W.I.C gebruikt een normale rode. Als ''blaadjes'' heb ik groene nagellak gebruikt van Paris memories. Voor deze nail art kun je ook andere kleuren gebruiken!

Ik ga jullie nu uitleggen hoe je dit moet doen. Eerst pak je een grote dotting tool. Als je geen dotting tool heb kun je ook een pen gebruiken. Als je je nagels heb gelakt met een kleur zet je daarna stipjes. Als die stipjes opgedroogd zijn pak je de striper en ga je er omheen maar zorg dat er een stukje open blijft en ook een beetje in het rondje komt te zitten. Als je dat allemaal heb gedaan dan pak je een tandenstoker en maak je daar die ''blaadjes'' mee. Daar over heen doe je nog een topcoat en je roosjes nail art is klaar!