Bloem nail art


Hooi, Ik ga jullie vandaag uitleggen hoe je deze nail art kunt maken. Het is echt een hele simpele nail art. Als basis lak heb ik, elephantastic pink van O.P.I gebruikt. Voor het sponsen heb ik als eerst, Think pink van Essence gebruikt en daar overheen heb ik Better late than never gebruikt van Essence. Ik heb gewoon een witte stempellak van Konad gebruikt. Als je geen Konad stempellak heb kun je natuurlijk ook de witte stempellak van Essence gebruiken. Ik heb image plate M73 van Konad gebruikt.
 Toen ik dit mooie bloemetjes patroontje heb gestempeld op mijn nagel heb ik op mijn ringvinger een lichtroze rinestone 'geplakt'. Ik heb toen ik klaar was nog een topcoat van Konad erover heen gedaan. Natuurlijk kun je ook een andere topcoat gebruiken, maar let op gebruik geen topcoat die heel waterig is bijvoorbeeld die van Catrice, want anders weeg je je patroontje uit.

Hierboven zie je ook het filmpje hoe ik het doe.