Dromenvanger nail art

Hey, in dit artikel laat ik jullie ''zien'' hoe je deze dromenvanger nail art kunt maken. Ik kreeg laats de vraag op school of ik misschien wat makkelijkere nail arts kon maken. Dus ik ga het proberen (:

Wat heb je nodig?

- Base coat
- Essence, Absolutely blue
- Zwarte nagellak, Paris memories
- Witte nagellak, O.P.I
- Dotting tools
- Kwastje
- Top coat

Als eerst breng je een base coat aan op je nagels. Wanneer je base coat is opgedroogd begin je met je basislak. Als basislak heb ik een lak van Essence gebruikt. Ik vind het een super leuke kleur, alleen weet ik nou niet zeker of het blauw of paars is... Ik vind het meer blauw maar toch weer paars haha.

Wanneer je basislak is opgedroogd begin je met de dromenvanger. Ik heb de dromenvanger gemaakt op mijn ringvinger en mijn duim.Ik ga jullie nu uitleggen hoe je de dromenvanger kunt maken. Als eerst maak je een boog aan de onderkant van je nagels. Dat doe je met zwarte nagellak en een dotting tool. Dan maak je een soort kruisje in dat boogje. Wanneer dat is gelukt zet je 3 strepen, aan de bovenkant van de boog. Dan laat je het even opdrogen en begin je met de witte nagellak. In het kruisje wat je gemaakt heb aan de binnenkant van het boogje zeg je witte stipjes met de dotting tool. Die stipjes zet je op de zwarte lijnen. Aan de binnenkant zet je dan een grote stip. Daarna zet je stipjes op de lijnen. Je zet op elke lijn 2 of 3 kleine stipjes. Daarna maak je veren met een soort kwastje die je dan zacht drukt op je nagels. Het zelfde doe je dan ook bij je duim.

Alleen nog een top coat erover en je nail art is klaar!