Swatches, O.P.I Pirouette My Wistle en My Pointe Exacly

Hey, in dit artikel laat ik jullie een paar swatches zien van deze leuke kleuren van de O.P.I NewYorkCityBallet collectie. Ik heb nagellak nummer 1 en 4 gebruikt. Van hoe je op volgorde staan zeg maar.


Ik heb als eerst een base coat op gedaan en daarna een witte lak van O.P.I, omdat het nog al van die lichte kleuren waren. Dus ik dacht je ziet ze beter wanneer er witte nagellak onder zat.

Pirouette My Wistle

Pirouette My Wistle

My Pointe Exacly


Ik hoop dat jullie de kleuren een beetje konden zien. Ik heb als eerst dus een witte nagellak gebruikt. Daarna een grijze lak, maar van de grijze lak heb ik 3 laagjes opgebracht. Daarna had ik nog een laagje glitter er bij gedaan. Ik vind het echt leuke lichte kleuren. Binnenkort ga ik die andere twee kleuren ook nog op mijn nagels dragen. Ik weet alleen niet wat de prijs van deze lakjes waren want ik kreeg ze cadeau!