Favoriete nagellak ATM

Hey! Ik heb inmiddels een heleboel meer nagellakken dan mijn afgelopen nagellakstash. Ik zie steeds en steeds weer nieuwe en nieuwe kleuren, het houdt maar niet op haha! Ook heb ik een lievelings kleur. Dit is niet mijn leukste kleur 'voor altijd', maar atm (at the moment) wel. Mijn laatste ATM artikel was van uh 3782911 jaar terug ongeveer? Lees snel verder. Dus ATM is mijn leukste lakje een kleur van Sally Hansen, ik vind deze kleur zo fijn he omg! Hij droogt ook snel, en de kleur is gewoon wauw. Normaal houd ik niet van donkere nagellak kleuren, maar deze :DWeet je wat ik me nu net besef? ATM is een horror film, al vond ik hem niet echt een horror film... Ik zelf ben echt gek op horror! Ik kijk niets anders, romantische films zijn zooo saai! Bij horror gebeurt er nog iets hahah. 

Maar verder, deze kleur had ik op naar een soort feestje. Ik zeg soort, want het was niet een 'echt' feestje. We gingen bowlen en daar ook gourmetten. Mijn opa en oma waren namelijk 52 jaar getrouwd. Deze kleur paste zo goed bij het rokje wat ik aan had! 

Hebben jullie nog een leuke lievelings kleur ATM?