Swatch: Sally Hansen Golden Rule

Deze kleur had ik al en tijdje, maar er stond nog helemaal geen swatch op mijn blog. Daarom heb ik vandaag en swatch voor jullie! 

Persoonlijk houd ik niet super veel van glitter nagellakken, maar mijn moeder daar in tegen... Deze kleur heb ik maar 1 keer op gehad, hij is echt heel erg mooi. Eigenlijk moet ik heb vaker op mijn nagels hebben :) Ik heb expres geen lak eronder gedaan zodat je ziet hoe de glitters zelf zijn. De lakt, lakt heel erg fijn dus daar ben ik wel heel erg blij mee. Je hoeft ook niet 5 laagjes aan te brengen om voldoende glitters op je nagels te hebben. Ik heb op beide foto's maar 1 laagje. 
Je heb van die glitter lakken, met kleine glitters en grote glitters door elkaar. Deze nagellak heeft maar 1 soort glitter. Zelf vind ik het leuker wanneer je een glitter nagellak heb met alle glitters bij elkaar. Een pluspunt van deze nagellak is zeker dat deze echt heeeeeel erg snel droogt. Dat heb ik met beide lakken van Sally Hansen. Die drogen echt heel snel. 

Wat vinden jullie van deze glitters?