Nagels lakken in Thailand #2

In Thailand heb ik 3 keer mijn nagels laten lakken. De eerste keer dat ik mijn nagels liet lakken hadden jullie al voorbij zien komen. Anders zou de volgorde heel raar zijn... Maar goed, dit was dus de tweede keer en hierna volgt er nog 1 artikel over mijn nagels lakken in Thailand! Lees verder als je benieuwd bent hoe het geworden is. 

De eerste keer viel heel erg tegen. Dit keer dacht ik ''omg dit gaat echt mooi worden''. Dat dacht ik omdat ik allemaal goede merken nagellak in hun zelfgemaakte rek zag staan. Ik zag O.P.I, China Glaze, Orly en Sinful colors. Dus als je die merken ziet denk je natuurlijk, o m g. 

Een hele chagrijnige vrouw ging mijn nagels lakken. Dus ze pakte mijn hand alsof ik weet ik veel was :( En toen ging ze het heel stom lakken. Ik had eerst een lakje van O.P.I, maar die deed het niet meer. Dus pakte ik van een random merk een lakje. Die deed het ook niet goed, maar beter dan die andere. Het meisje lakte wel veel mooier dan de vorige keer. De lak deed het alleen niet zo goed. 


Het was droog, dus bracht ze later een top coat aan. De kleur van de top coat was rood?!?! Ik was zo blij dat het dit keer wel mooi was geworden tot dat ze de rode top coat aan bracht... Het liet hele lelijke rode strepen achter :( 

Nouja, zoveel maakte het ook niet uit, want dit keer was het ook maar 2 euro! Heel erg goedkoop. De nagellak bleef alleen niet lang zitten. Er zijn veel muggen in Thailand, waaronder ook de malariamug dus smeerde ik me altijd heel erg goed in met zo een speciaal antimuggen ding. Dat maakte ook mijn nagels stuk... 

Zo kwam het er dus uit te zien...