Nagels lakken in Thailand #3

WHAAA dit was echt de allerbeste beslissing ooit oke ik overdrijf een beetje... Ik liep langs een nagellakstudio in het Siam centrum, in Bangkok. Het zag er zo mooi uit :( Dus toen keek ik naar binnen en zag zulke leuke nail art's allemaal opgeplakt op een schilderij. Mijn moeder vroeg, wil je je nagels hier laten doen? Ik zei echt ''jaaaaaaaaaaaa''. Ik vond het zo leuk! Na al die 'slechte' keren dat ik mijn nagels in Thailand heb laten doen was ik nu wel eens toe aan een goede! De naam van die studio is ''20NailStudio''. De beste van nagelstudio van Thailand. Benieuwd hoe ze mijn nagels hebben gedaan? Lees verder.
Er waren allemaal super leuke nail art's dus ik wist niet wat ik moest kiezen :( 
Mijn nagels werden eerst gelakt en heel goed verzorgd (ik kreeg ook een handmassage en hele lekkere handcreme). 
Toen alles droog was werden mijn nail art nagels gedaan door iemand anders die daar echt super goed in was!


Dit is het geworden! Ik vind het echt heel erg mooi. Ook heeeeel erg knap, want ALLES is met de hand gemaakt. Dat wordt flink oefenen deze vakantie voor mij om dat zo na te kunnen ;D 


Ook sta ik op hun Instagram, en het coolste is.... zij volgen mijn ook! Ik was/ben echt blij ze hebben meer als 62K followers en volgen er 1000 waarvan ik 1 ben :) (pliese is mijn Instagram gewoon even reclame maken voor mn eigen insta op mijn blog :).                                                                                                                                        Hoe vinden jullie mijn nagels geworden? Ik vind het echt super mooi. Ik mijn vader<3 heeft er 16 euro voor betaald. Dus dat was echt wel het geld waard. Voor deze super toffe nail art.