School is weer begonnen...

Als je dit nu leest is het het moment dat ik besef dat mijn vakantie leven voorbij is. Ik kan niet wachten tot de volgende vakantie :D Het was zo leuk, geen huiswerk maken en gewoon helemaal niet leren! Ik kon meer  tijd aan mijn blog besteden. Nu kan ik dat ook wel, maar minder :( Ik heb ook een ''back to school'' nail art gemaakt! Als je verder leest kun je die ook zien. 

Ik had een beetje haast met het maken van deze nail art, want ik had bijna geen inspiratie. En ik dacht, waarom maak ik dit? Iedereen is toch al naar school hahah. Maar voor de mensen die nog niet naar school gaan yaaaay. Ik heb dus ook een nail art gemaakt: 


Ik wilde filmen hoe ik deze nail art heb gemaakt, maar ik werd een beetje boos op mijn camera. Dat kwam omdat ik niet wist hoe ik hem moest neerzetten. Daardoor heb ik mijn middelvinger verpest (ook bij mijn andere hand). Dus helaas geen filmpje. Op mijn duim zie je zo'n schrift wat veel mensen denk ik wel kennen van die Amerikaanse programma's! Om precies te zijn, een wiskunde schrift. Op mijn ringvinger en pink heb ik een O.P.I nagellak gebruikt met glitters (die glitters komen uit Thailand). Mijn ringvinger is een blaadje uit een schrift. Nee, geen echt schrift ik heb hem na gemaakt ha ha ah. En op mijn ringvinger heb ik een potlood (de achterkant van een potlood). Dit was de nail art dan :)

Dit jaar doe ik 4 Havo, dus dat wordt een druk jaar. Ik zit ook nog steeds op hockey en train 2 keer per week. Jammer genoeg, want dan moet ik proberen alle artikels binnen 1 dag te schrijven (op zondag). Vorig jaar trainde ik ook 2 keer per week, btw. En op zondag maak ik ook huiswerk, yaay... Dus ik ga kijken hoe ik dat ga doen hahahaha. Mijn rooster voor deze periode is 2 keer per week tot 5 uur! Hoe leuk is dat? nee. Ik zie wel hoe alles gaat lopen en bla bla bla. 

Hebben jullie al zin in school? Of hoe was jullie eerste schooldag?