Thaise nagellak: Swatch Paars

Vandaag heb ik voor jullie een swatch van nagellak die jullie nooit gaan kopen, hahahaha. Nee ik ben echt serieus. Deze nagellak komt namelijk uit Thailand. Misschien zijn er lezers van mij die daar vaak heen gaan, idk. Jullie konden in een van mijn vorige artikels lezen dan ik 5 Thaise swatches voor jullie heb! Dus veel lees plezier.
 Vandaag heb ik een paarse nagellak voor jullie. Het kwastje van de nagellak is wit, normaal zijn de kwastjes zwart. Dus ik dacht eerst toen ik het potje open maakte huh?! Maar later bleek dat het gewoon de kleur van het kwastje was, ha ha. 

Het flesje zelf is heel erg mooi en vrolijk. Alleen soms wel vervelend dat de kleuren vaak niet mooi op elkaar staan. 

Ik heb op de foto mijn nagels gelakt met 3 laagjes. Dus het kan er soms wat lelijk uit zien. Omdat het laagje behoorlijk dik is. Het enige is dat ik wel 3 laagjes op mijn nagels heb, alleen de kleur dekt niet zo mooi...

Het lakje kun je kopen in Thailand voor maar 50 cent.