Nail art | splatter nails

Na deze nail art zat mijn hele bureau onder de nagellak. Oke, ik overdrijf wel een beetje... Maar als ik er geen blaadjes had neergelegd had ik dat wel kunnen zeggen haha. Benieuwd hoe dze nail art eruit ziet? Lees dan verder :)


Wat heb je nodig?
- Rietje
- Verschillende kleuren nagellak
- Plakband
Hoe heb ik deze nail art gemaakt?
Als eerst heb ik ervoor gezorgd dat er niet echt veel op mijn bureau lag behalve papier waar ik mijn nagels op kon doen. Er moeten geen dure spullen in de buurt liggen of spullen waar je geen nagellak op wilt. Verder heb ik alvast mijn vingers beplakt met plakband, want je vingers komen zeker onder de nagellak. 

Vervolgens lak je je nagels met een base coat. Zodra de base coat droog is lak je je nagels met een kleur, ik heb voor de kleur wit gekozen, omdat je dan mooi de andere kleuren eruit ziet komen. Als je nagels droog zijn pak je je rietje en stop je er aan het einde wat nagellak in. Dan houd je je rietje ongeveer 5 cm van je nagels en blaas je hard. Dat doe je dan elke keer weer bij elke nagel.  Als je op al je nagels 1 kleur heb gedaan, knip je het onderste stukje van het rietje af en doe je weer een nieuwe kleur. Deze snap herhaal je dan elke keer. 


Ook al had ik plakband gebruikt zat er nog nagellak op mijn vingers. Nadat ik dat eraf gehaald heb zag het er zo uit:


Hoe vinden jullie deze nail art?