Swatch | SinfulColors - Soul Mate

Hoi vandaag heb ik een swatch van dit mooie lakje van SinfulColors! Deze kleur viel mij meteen op, omdat het een lichte kleur roze was, en een mooie lichte kleur :). Ben je benieuwd naar de swatch? Lees dan snel verder.


De naam van het lakje is Soul Mate met nummer 945. Het is een licht roze kleur, meer naar koraal toe. Nee eigenlijk geen koraal kleur haha, meer een roze kleur, maar dan licht-donker roze... If you know what I mean.


Ik hoefde maar twee laagjes aan te brengen van deze kleur en mijn nagels waren al helemaal mooi gedekt! Echt heel erg fijn dit, want dit is mijn eerste keer nagels lakken met een SinfulColor nagellakje. En ik ben er heel erg tevreden over. Misschien weten jullie het nog, maar ik had ook nog een ander lakje gekocht van SinfulColor, maar daar komt binnenkort ook een swatch van!

Hoe vinden jullie deze kleur?