Swatch | China Glaze - Yellow Polka Dot Bikini


Dit is niet echt de beste tijd voor mooie neon nagels! Maar ach, neon blijft leuk met of zonder regen! Geeft toch weer wat vrolijkheid met dit weer ;) Ik heb dit kleurtje gepakt omdat ik me niet meer kon herinneren wanneer de laatste keer was dat ik hem op mijn nagels had...

Dit lakje heet ''Yellow Polka Dot Bikini'' wth zo een lange naam. En is zoals je op de foto al ziet uiteraard van China Glaze! Zelf ben ik niet super erg fan van neon lakjes, omdat je echt 8489 laagjes moet aanbrengen wil je dat ze mooi op je nagels zitten! Daar had ik geen zin in dus vandaar twee laagjes, en een niet zo'n mooi eindresultaat! 


Op de foto lijkt het meer snotgroen dat dat het geel moet lijken haha. Deze foto was zonder flits, maar de foto die volgt is met flits.


Zoveel beter is't ook weer niet zichtbaar dat het neon geel moet zijn! Wat ik net al vertelde was dat ik neon lakjes heel erg vervelend is omdat de (omg ik kom niet op het woord wat ik wil gebruiken) ''de....''. Oke nevermind ik kom niet op het woord, zo vervelend dit! Naja, de neon lakken zijn heel erg waterig, en daardoor moeilijk dekbaar, maar met twee laagjes zijn ze al aardig goed/voldoende gedekt!

Wat vinden jullie van neon kleuren?