Persoonlijk | LAKS, Selfie + Manifestatie!


Jaja, je ziet het goed! Een selfie met de minister van onderwijs :) Jet Bussemaker was laatst bij ons op school, omdat het de dag van de leraar was.
Maar goed, hier even een post over wat ik naast het bloggen ook leuk vind om te doen! Ik zit sinds kort in het panel van LAKS. Dus ben ik een actief lid, bij LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren). Vind ik echt super tof. Dus één keer per maand ga ik sowieso naar de vergadering toe in Amsterdam. Echt een chille locatie ook, want het is precies midden in het centrum. Vlak bij de Forever 21, Pull and Bear, Urban Outfitters.... Ja, dus daar moet ik dus ook langslopen haha.


Hahahah, ja ik kijk echt met zo'n pretface... Maar ik wilde er zo graag iets op mijn blog over schrijven! Ook omdat ik amper iets over mezelf heb staan (op mijn blog he). Jawel iets natuurlijk, maar zo'n artikel vond ik ook wel een keertje leuk! Want hey, een selfie maken met de minister van onderwijs gebeurt niet dagelijks ;)

Ook sta ik op verschillende internet site's met nog een paar andere foto's, met de minister erbij! Dat is echt super cool :D:D:D:D. 

Trouwens, als jij ook tegen het nieuwe leenstelsel bent. Kom 14 november dan naar het Malieveld in Den Haag. Daar vindt dan een manifestatie plaatst tegen het leenstelsel :) 

Hebben jullie nog iets leuks mee gemaakt?