Mijn profielwerkstuk | Straattaal

Hee allemaal! Zoals jullie weten zit ik in Havo 5 en doe ik dit jaar eindexamen. In VMBO 4, Havo 5 en VWO 6 moet je een werkstuk schrijven waar je onderzoek hebt gedaan. Ik weet niet precies hoe het zit bij VMBO, maar bij de havo en het vwo is het zo dat je minimaal 80 uur eraan moet hebben gewerkt. Oja, bij het vmbo is het volgens mij 20 uur.

Persoonlijk vind ik het zooooooooo leuk om werkstukken te schrijven, of ben ik nu heel raar?!?!? En nu al helemaal, omdat het een werkstuk is waarvan jij zelf een onderwerp mag kiezen! Ik heb voor het onderwerp straattaal gekozen.


Ik heb er heel hard aan gewerkt, 93.1 uur. Maar dan over één jaar. Het eindresultaat vind ik zelf heel mooi geworden. Ik heb hem geprint bij een drukkerij, via internet. En heb hem gekregen, met speciaal papier, mooie voor en achterkant. Met en speciale bescherming. Dus dat is wel écht cool. Ik voelde me net een schrijfster... haha. Uhm, voor de mensen die hier geïnteresseerd in zijn: 

- 43 pagina's
- meer dan 14.000 woorden
- max 10 plaatjes
Haha, dat is dus echt de meest random informatie. Maar mijn cijfer voor mijn werkstuk is een 8.7 en voor het proces heb ik een 9.0 gekregen, ik moet alleen het cijfer van mijn presentatie terug krijgen. Ik ging presenteren voor alle ouders van de leerlingen uit mijn klas. En begon mijn presentatie met Faka allemaal! hahah. Dus nu hopen dat ik daar ook een goed cijfer voor heb :) 

Oja, de reden waarom ik dit op mijn blog post. Is omdat ik er stiekem best wel trots op ben, en omdat ik af en toe mijn persoonlijke leven met jullie deel ;) 

Hebben jullie al een profielwerkstuk geschreven?