GESLAAGD VOOR DE HAVO


Na een hele lange tijd leren, leren en nog eens leren ben ik geslaagd! Dus ik kan op zoek naar een leuk jurkje voor mijn diploma uitreiking ;) Elke keer als ik in de stad was en ik zag een leuk jurkje dacht ik heel stiekem deze zal wel leuk zijn voor mijn diploma uitreiking, áls ik slaag... Maar ik kan nu écht op zoek naar een leuk jurkje!


Zenuwachtig was ik echt heel erg. Niet omdat ik 100% zeker wist dat ik zou zakken, maar meer omdat ik dacht ''misschien heb ik een herkansing?''. Gelukkig ben ik in één keer geslaagd. De avond ervoor ging ik bij mijn beste vriendin Omy slapen, omdat ik anders écht niet kon slapen... Hier trouwens een leuk filmpje van mijn reactie :) Ik werd om 14.04 gebeld en als je tussen 14.00-15.00 gebeld werd was je geslaagd.

3 opmerkingen

  1. Gefeliciteerd! Lekker shoppen voor je jurk!
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Annalies gefeliciteerd! Maar ik heb een vraagje: Ik wil een winactie doen op mijn kanaal.. maar ik weet niet hoe en wat ? Hoe moet ik een pakketje versturen ?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)