Swatch | Supertrash - Electric Avenue


Ik heb veel nagellak in mijn rek staan (ik denk dat ik in totaal meer dan 225 nagellakken heb... oeps). Sommige kleuren heb ik nooit gebruiken, echt heel erg, dit lakje van Supertrash is daar één van. Maar oh, wat ben ik blij dat ik dat kleurtje gebruikt heb in mijn leven.
Supertrash is niet een heel goedkoop merk. Zij verkopen ook kleding, maar hun kleding vind ik te highclass voor mij, haha. Volgens mij verkopen zij ook sieraden, EN NAGELLAK!!  Ik heb drie lakjes van dat merk. De andere twee kleuren heb ik wél al ooit gebruikt, maar dat was ik nog zo verliefd op. Dus ben blij dat deze mij wel bevalt. Zoals ik net zei, zijn de lakjes niet zo heel goedkoop, negen euro per stuk! Maar hey, O.P.I is duurder ;) er zijn ook meerdere duurdere lakjes.


Op de eerste foto zie je hoe mooi het lakje is. Je hoeft maar één laagje aan te brengen, maar ik wilde hem heel donker hebben, dus ging ik voor twee laagjes. Een top coat heb je niet nodig. Deze kleur geeft al een ''shine'' laag van zichzelf af!


Wat vinden jullie van dit lakje?

Supertrash nagellak kost 9 euro en je kunt het kopen bij de Supertrash winkel in Amsterdam.