Review: case-mate


Hey allemaal, bij dezen een review over dit mooie roze hoesje. De foto die je hierboven ziet is genomen in Barcelona. Ik was één week op uitwisseling daar -het was zooooo cool- dus vandaar deze foto. 


Ik heb zelf een witte iPhone 5S (met goud) dus vond ik roze er mooi bij staan. Het hoesje komt van de webshop: iphone2day


Het hoesje is van hard-plastic en de zijkanten zijn van een soort robuuste rubber gemaakt. Het hoesje is niet buigbaar dus hij zit heel stevig om je telefoon heen. Daar zitten voordelen en nadelen aanvast:

- Het hoesje gaat lastig van je telefoon af en je krijgt hem er lastig omheen

+ Als je je telefoon laat vallen is de kans klein dat ie in één keer stuk gaat
+ Beschermt goed tegen krassen aan de achterkant

De knopjes zijn goed te bereiken. Als je je muziek harder of zachter wilt hebben kun je gemakkelijk bij de knopjes komen. Ik denk wel dat dit een handig hoesje is als je niet vaak van hoesje wisselt. Zoals ik al vertelde gaat het hoesje niet heel makkelijk van je telefoon af, maar hij kan er wel vanaf, het is alleen niet handig als je vaak van hoesje wisselt. 
Dit iPhone hoesje is beschikbaar gesteld door de webwinkel iPhone2Day.nl. Bij iPhone2Day.nl vind je een groot assortiment iPhone hoesjes en accessoires. Er zijn naast iPhone 5 en 5S hoesjes ook iPhone 6s hoesjes en iPhone 6s Plus hoesjes verkrijgbaar.