Catrice, stempel

Hier ga ik jullie uitleggen hoe ik deze nail art heb gemaakt. Als basis lak heb ik ''sing: Oh, Champs-Elysees'' van Catrice gebruikt. Ik heb ook weer de stempel set van Konad gebruikt (stempel set A). De schraper en de stempel van Konad, en de blauwe en de roze stempel lak van konad. Ik heb ook image plates, M5 en M7 gebruikt.


Wat moet je doen, als eerst breng je natuurlijk je basis lak aan. Als dat helemaal droog is dan ga je eerst de 3 bloemetjes van image plate M5 aanbrengen aan de linker onderkant van je nagel. Je gebruikt dan de blauwe stempel lak. Dat doe je op al je nagels. Daarna breng je met de roze stempel lak het vlindertje van image plate M7 aan. Dat doe je aan de zijkant van je nagels ( tussen die bloemen ). En er boven. Als dat klaar is pak je een groene lak en zet je daar stipjes mee in het hartje van je bloem. Je brengt natuurlijk ook nog een topcoat aan. En je nail art is klaar!