Enchantra bestelling, Konad set A

Ik heb vorige week op Enchantra een Stamping nail art set A van Konad gekocht. Ik ben daar echt super blij mee! Ik ga jullie allemaal zeggen wat er in deze doos bij zat. Ik kreeg dit in een hele grote doos met allemaal papier erin zodat het niet beschadigd werd.
Op dit plaatje kun je een beetje zien wat er in zit. Hier zitten 10 speciale stempel lakken van natuurlijk Konad in. Je krijgt er 10 image plates bij. Ook zitten er 2 vijlen in, een normale vijl en een buffervijl. Je krijgt er ook zo'n stokje bij om de rinestones mee op te pakken, en een pincet ( er zitten 30 rinestones bij ). Je krijgt 2 schrapers en 1 stempel. Natuurlijk zit er ook nog een top coat bij! Ook een boekje met nog meer producten van Konad en nog een cd voor als je niet weet hoe zo'n stempel werkt.


Ik heb deze set voor 77.95 bij Enchantra gekocht. Zoals je al ziet zitten er veel spulletjes bij. Ik vind deze set echt super handig.

Zoals jullie al hebben gezien zit aan de voorkant van de doos ( op het tweede plaatje ) nog zo'n image plate houder. Die zat dan weer niet bij die set, maar die heb ik los gekocht voor 2.95 natuurlijk ook bij Enchatra. Hij is echt super handig!