Tijger, fresh manicure

Hier heb ik ook de nagels van mijn moeder gelakt. Meestal als mijn nagels al gelakt zijn lak ik de nagels van mijn moeder (:. Voor deze nail art heb ik gebruikt, ''Birdy Reloaded!'' van Catrice en ''c'est la vie!'' van essence. Ik heb een zwarte nagellak gebruikt van Paris memories. Je heb ook nog een striper nodig, maar ik heb geen stripers van alle kleuren dus ik heb van het essence nail art designer set, dat kwastje gebruikt. Je heb ook nog een spons nodig. Je kan ook een normale spons gebruiken waar je dingen mee schoon maakt  ;p.

Als eerst spons je iets minder van de helft van je nagel met de gele lak. Daarna spons de daar de helf weer van met een licht oranje lak. Als dat allemaal is opgedroogd dan pak je je striper/nail art brush en dip je die in de zwarte lak. Je zet vervolgens strepen aan allebei de kanten van je nagels. Je kunt op de foto zien waar je de strepen moet zetten. Als je dat ook gedaan heb voeg je er alleen nog een topcoat aan en klaar!