Welke lakken wil ik nog hebben

In dit artikel ga ik vertellen welke nagellak ik nog meer zou willen hebben. Ik wil als eerst beginnen met de ciaté lakken. Ik heb op een aantal blogs gezien dat deze lakken goed lakken en ook leuke kleuren hebben. Ik heb echt geen idee waar je ze kunt kopen. Volgens mij alleen op internet enzo. Ik weet wel weer dat ze rond de 11.95 euro kosten. Ik wil binnenkort een paar ciaté lakken kopen/bestellen.Op internet heb ik ook weer een aantal mensen gezien die iets over Color club nagellak schreven. Ik heb ook op enchantra gekeken en zag daar dat ze deze lakken van Color club verkochten. Daar heb ik ook gezien dat ze hele leuke kleuren hadden. Zelf houd ik wel van felle kleuren. Ik houd niet van die saaie zwarte en grijze kleuren. Het is misschien wel handig om die kleuren voor nail art te gebruiken. Dus binnenkort ga ik ook misschien wat Color club lakken bestellen :)

Ik was laatst in de Douglas en zag daar een heleboel lakken van Koh staan. Het zijn echt super leuke lakken! Ze zijn wel een beetje duur. Volgens mij 15 of 16 euro. Mij maakt het niet uit hoeveel een lakje kost het gaat erom dat ik de kleur leuk vind en of ze goed lakken. Als een lakje boven de 20 euro kost vind ik het dan wel een beetje duur worden... Ik zou graag een hele felle blauw van Koh willen. Ik zag hem staat en ik dacht ''wauw deze wil ik echt zo graag hebben!''.


Ik kreeg een berichtje van mijn vader dat ik een paar lakken van Fashionchick kreeg. Van die blog. Dus ik ben benieuwd :). Ik kende het merk nog niet, maar ik zag wel dat er hele leuke kleuren van zijn! Ik vind al deze kleuren hiernaast wel even leuk :). Wanneer ik ze binnen krijg, schrijf ik er zo snel mogelijk een artikel over. Ik hoop dat ik ze snel binnen krijg en alvast bedankt voor de nagellak fashionchick =D

Dit was even een artikel over welke nagellak ik wel zou willen hebben die ik nog niet heb. Misschien zijn er wel meer lakken die ik nog niet heb en wel zou willen hebben. Die zet ik er dan later wel bij. Heb jij nog een nagellak die je wel zou willen hebben of je leuk lijkt te hebben?