Welke lakken heb ik en wil er meer van

 Ik ga jullie vertellen welke lakken ik al wel heb, maar mij leuk zou lijken en nog een aantal van te hebben. Ik ga beginnen met W.I.C daar heb ik maar 1 lakje van. Dat is een striper ;p. Die zat in het stempelsetje van W.I.C die ik bij de Etos in Amstelveen heb gehaald voor 15 euro of meer, ik weet het niet helemaal precies meer. Ik vind die striper wel erg fijn dus ik denk wel dat de normale lakken van W.I.C ook wel goed lakken. Je kunt deze lakken kopen bij Douglas voor 7 euro per lakje. Ik weet niet of je ze in andere winkels ook kunt halen...

Zoals jullie misschien weten heb ik maar 2 China Glaze lakjes. Deze lakken echt super fijn. Dus ik zou wel meer lakjes van China Glaze willen hebben! Ik vind ook dat er echt heel veel keuze is uit verschillende kleuren. Ik heb een donker rode en een groene van China Glaze. Die kunnen jullie in mijn Nagellak stash filmpje zien (die staat ook op mijn blog). China glaze lakjes kun je kopen op heel veel webshops. Ik zou echt niet weten of je ze in de winkel kunt halen, maar volgens mij niet in Nederland.


Als laatst zou ik nog een paar lakken van O.P.I willen hebben. Ik heb er nu in totaal 4. O.P.I lakken vind ik ook echt super super super goed lakken! Er is wel veel kleur alleen het is een beetje veel roze en rood en paars enzo. Dat zijn ook de kleuren die ik vaak draag als ik geen nail art of iets ander heb. O.P.I lakken kun je kopen voor 13.95 bij de Sephora daar bij de V&D.