Neon tijgerprint nagels

Hier zie je een nail art die vast al een keertje gezien heb. Je kan hem hebben gezien op Cute Polish, op YouTube. Zoals jullie al weten doe ik vaak nail art's van Cute Polish na, omdat ik vind dat zij hele leuke en vrolijke nail art's maakt. Zoals je kunt zien heb ik hier tijgerprint gedaan en aan mijn ring en wijs vinger gewoon een zilvere lak met glitters.

Deze zomer zijn de neon kleuren helemaal in op je nagels. Het is nog niet echt zomer in Nederland. Dat is echt super stom, want het is al eind juni en er is nog geen week echt mooi weer geweest! Maar ik vond deze nail art gewoon heel erg vrolijk vandaar dat ik hem gewoon gemaakt heb :).

Als grijze lak heb ik movie star van Essence gebruikt. Daar over heb ik nog een holografische lak van de Etos gebruikt. Die lak heet silver star. Over die lak heb ik nog een glitter gebruikt van Saffron London met grote en kleine zilvere glitters.

Bij mijn andere vingers heb ik een spons fresh manicure gemaakt. En dan heb ik stipjes met een aantal neon kleuren gemaakt. Ik had toen de randjes gedaan met een zwarte lak van Paris Memories.

Veel plezier van het maken van deze nail art, als je hem gaat maken! Laat het me weten via een comment hoe het is gelukt of wat je ervan vind!