Nail art stempellen konad

Toen ik laatst een weekendje in Duitsland was wilde ik super graag P2 nagellak kopen. Ik had er daar 5 gekocht. Ik wilde ze ook super graag uitproberen dus ik dacht oke laat ik nu maar met deze kleur een nail art maken. Ik had laats ook op Enchantra een Konad bestelling gedaan. Ik had 4 image plates besteld en zo'n Konad boek waar voor beelden instaan. Ik ga jullie nu uitleggen hoe je deze nail art moet maken.

Wat heb je allemaal nodig?
- Stempel nagellak ( donker blauw, blue )
- Image plate M61


- Stempel & schraper
- Basislak
- Rinestones ( 1.5 mm en 2 mm )
- top en base coat
- dotting tool/tandenstoker

Je kunt in plaats van dat ik een beetje blauwe tinten heb gebruikt kun je ook roze of rood gebruiken, maar let op de kleuren moeten niet hetzelfde zijn! Als je licht roze als basis lak gebruikt moet je wel donker roze als stempel lak gebruiken. Anders zie je het niet.

Natuurlijk moet je eerst een base coat gebruiken. Ik gebruik altijd die base coat van de Hema die vind ik namelijk heel erg fijn. Daarna lak je je nagels een blauwe/paarse kleur. Ik heb Charming nummer 530 van P2 gebruikt als basislak.

Daarna stempel je met de speciale stempel lak het bloemetjes patroon op je nagels. Dan wacht je even tot dat het droog is. Als je even heb gewacht dan doe je een beetje top coat in het midden van het grootste bloemetje. Dan pak je met je dotting tool/tandenstoker je rinestone op en die druk je dan op de plek waar je het wilt. Ik heb op m'n pink alleen een rinestone van 1.5 mm gedaan en op mijn andere nagels gewoon een rinestone van 2 mm. Daarna doe je natuurlijk nog een top coat overheen. Ik heb hier de top coat van Konad gebruikt.

Ik hoop dat jullie dit een leuke nail art vinden!