Waar haal ik mijn ''inspiratie'' vandaan

Zoals jullie al weten houd ik super veel van nail art, maar waar komen al die ideeën vandaan? Toen ik op Youtube aan het kijken was op nail art zag ik ''cutepolish'' staan. Ik keek daarop en wow zo veel leuke en soms wel hele makkelijke nail art's! Dus in dit artikel wilde ik alleen even zeggen dat ik daar mijn nail art vandaan haal (:Die vrouw van cutepolish heeft ook een fijne stem om naar te luisteren. Dus niet zo'n piepstem of een hele harde stem ofzo. Ze legt dingen ook super makkelijk uit zodat het lijkt alsof het heel makkelijk is maar dat is het dan niet ahaha! Misschien heeft dit jullie ook geholpen om even een kijkje te nemen op cutepolish. Veel plezier alvast!

Zelf een hele leuke nail art van cutepolish vind ik deze van Nyan cat.
Ik wil hem heel snel proberen, want ik heb hem nog nooit gemaakt. Hij lijkt me alleen super moeilijk ;p.