Cute Blueberry Nails

Ik keek op cutepolish en toen zag ik leuke bleuberry nails. Dus ik dacht oké laat ik deze maar proberen na te doen. Ik laat jullie hier zien hoe je het moet doen. Je kunt natuurlijk ook op de site kijken. Klik dan hier . Ik laat hier ook gelijk de swatch zien van mijn nieuwe O.P.I nagellak.

Op de foto hiernaast zie je wat je allemaal nodig heb. Je heb een witte nagellak nodig, een donker blauwe, normaal blauw, baby blauw, een donker groene en een top coat. Je heb natuurlijk ook een base coat nodig. Die was ik hier vergeten op de foto te zetten... Wat je nog meer nodig heb zijn, dotting tools en een striper. Zoals ik eerder in een artikel heb gezet gebruikt ik nooit stripers maar gewoon dat kwastje bij zo'n nail art setje van Essence. Dat is ook een striper, maar ik gebruik niet die stripers in een potje als je snapt wat ik bedoel ;p.

Hier zie je mijn witte lak van O.P.I. Eerst lak je je nagels met een normale witte nagellak, dus zonder glitters enzo. Als je dat gedaan heb wacht je even totdat het droog is. Dan heb je een groene (donker groen) striper nodig. Je zet dan random strepen over je nagel. Als je dat gedaan heb pak je een hele grote dotting tool ( de grootste ) en daar zet je dan stipjes mee aan het einde van de strepen. Die stippen zet je met hele donker blauwe nagellak.

Als dat droog is zet je middel grote stipjes naast de donker blauwe stipjes. Die stipjes zet je dan weer met een normale blauwe nagellak. Daarna zet je hele kleine baby blauwe stipjes naar die andere stipjes.

Op de foto die je hier onder ziet zie je het resultaat.