Barbie nail art

Ik ga in dit artikel jullie vertellen hoe je deze mooie barbie nail art kan maken.

Wat heb je nodig?

- Konad image plate M71
- Witte stempellak
- Licht roze kleur
- Stempel en een schraper ( natuurlijk )

Als eerste lak je je nagels natuurlijk die licht roze kleur. Ik gebruik hiervoor Wall street van NYC. Als eerst stempel ik heel licht het figuurtje het meest boven in de linker hoek. Dat doe ik op alle nagels. Daarna stempel ik op mijn wijsvinger het figuurtje rechtsonder met die boogjes. Dat doe ik aan de onderkant van mijn nagel. Op mijn middelvinger stempel ik het strikje en in het midden van het strikje plaats ik een rinestone van 1.5 mm. De kleur van de rinestone is lichtroze. Op mijn ringvinger stempel ik het meisje. Op mijn pink doe ik hetzelfde als op mijn duim, maar je kunt mijn duimnagel niet zien. Daar stempel ik dan hetzelfde figuurtje als op mijn wijsvinger, maar dan schuin over mijn hele nagel.

Als laatst heb ik een topcoat van Konad aangebracht en klaar is je nail art!