Fruit femo nail art


Deze vrolijke nail art komt van Cute Polish. Ik heb hier bij mijn fruit femo's gebruikt. Ik ga jullie niet vertellen welke kleuren ik allemaal heb gebruikt, want dat zijn er een heleboel! Ik ga jullie wel even vertellen hoe je er eentje kan maken. Stel je heb een aarbei fimo dan gebruik je eerst een lichte kleur en die lak je dan tot bijna de helft van je nagel als je dat heb gedaan hoef je niet te wachten wat je daarna doet is een donkere kleur ( donker roze/rood ) die lak je daar de helft weer van. Als je dat heb gedaan pak je een glitter nagellak. Ik heb van Essence Space Queen gebruikt en dat er over gelakt en toen de femo er op gedaan. En klaar is je nail art!

Het is echt een hele snelle/makkelijke nail art om te maken. De femo's bleven er bij mij 2 dagen op zitten. Misschien wel langer, maar ik had ze er na 2 dagen weer afgehaald. Om weer een nieuwe nail art te maken natuurlijk!