China nagels :)

Hooi, in dit artikel ga ik jullie vertellen hoe ik deze nail art heb gemaakt. Ik vind het echt een beetje een soort van Chinese nail art. Dat komt door die gele Chinese tekens op de achtergrond ;p.

Wat heb je nodig?

- Blauwe basislak
- Image plate M24 van Konad
- Witte en gele stempellak
- Stempel en een schraper

Als basislak heb ik een blauwe lak van Fashionchick gebruikt die heet '' got the blues ''. Ik heb een gele en witte stempellak van Konad gebruikt en ook de stempel en de schraper van Konad!

Als eerst doe je een base coat op je nagels. Daarna lak je je nagels een blauwe/paarse kleur. Als je dat heb gedaan wacht je totdat je nagels echt droog zijn. Wanneer je nagels droog zijn stempel je een Chinese teken dwars over je nagel dat doe je 2x met de gele stempellak. Wanneer je dat heb gedaan stempel je in het midden van je nagel dat vlindertje/bloemetje ofzo met de witte stempellak. Ik heb trouwens in het midden van dat bloemetje/vlinderje een soort van platte rinestone gedaan. In de kleur goud. Alleen nog een topcoat erover en klaar!