Koe nail art


Hooi, ik ga jullie vertellen hoe je deze ''koe nail art'' kunt maken. Het is eigenlijk niet zo moeilijk ofzo. Dus lees verder als je wilt weten hoe je deze nail art kunt maken ;D

Wat heb je nodig?

-Witte nagellak
-Zwarte stempellak
- Een stempel en een schraper natuurlijk
- Een matte topcoat van NYC
- Image plate M61 van Konad
Als eerst gebruik je een basecoat. Daarna lak je je nagels wit. Ik heb de witte nagellak van O.P.I gebruikt. Ik vind hem echt super goed dekken. Als dat helemaal droog is dan stempel je het plaatje onder die bloemen. Dat heb ik gedaan met de zwarte stempellak van Konad. Je kunt natuurlijk ook de zwarte lak van Essence gebruiken. Toen ik dat had gedaan bij al mijn nagels had ik een matte top coat van NYC gebruikt. Je moet alleen wel oppassen dan je niet te hard met je kwastje drukt als je de top coat aanbrengt, want anders krijg van die lelijke strepen en dat wil je natuurlijk niet! Het is echt een hele makkelijke en snelle nail art!