Ebay bestelling

Hooi, ik heb laatst een grote bestelling gedaan op Ebay. Ik kon deze dingen niet op andere webshops kopen en als ik het zag was het 5x zo duur. Ik heb in totaal ongeveer 15 euro uitgegeven. Ik weet het namelijk niet helemaal precies meer... Wat heb ik allemaal gekocht?
Ik heb een set met 15 kwasten besteld, omdat ik het handig vond om het gewoon te hebben. Bijvoorbeeld als je glitters op je nagel wilt aanbrengen is het lastig als je dat met een dotting tool moet gaan doen daarom zijn die oranje en witte kwasten ervoor. En zo zijn er nog meer dingen waarom je beter een hele set kan kopen. Deze set was ongeveer 5 euro en zonder verzendkosten! Meestal zijn verzendkosten duur daarom was het ook heel goedkoop.
Ook heb ik een heleboel fimo's besteld. Om precies te zijn zijn het er 100 en er zat ook een mesje bij! Ik vind fimo's gewoon hele leuke dingen om nail art's mee te maken. Ze vrolijken je nail art altijd op. Deze waren 6 euro ofzo en hier zaten ook geen verzendkosten bij!
Ik heb ook rinestones gekocht, want die had ik nog niet. Eigenlijk zijn rinestones dingen die je heel snel nodig heb bij nail art. In het eerste bakje zitten 2400 rinestones in of 3000 van 1.5 mm en die waren rond de 2/3 euro ook geen verzendkosten. In het andere wiel zaten 2400 of 3000 rinestones in van 2 mm deze waren ook rond de 2/3 euro en hierbij zaten ook geen verzendkosten! Echt heel erg goedkoop en handig is dat :)
Ik heb ook nog 10 nagelwielen gekocht. Daar kun je je nagellak op swatchen. Het is echt super handig en het kost bijna geen geld. Ik heb er 10 gekocht voor 2 euro. Hierbij ook geen verzendkosten. Ik heb er al een heleboel gebruikt. Ik heb er nog maar 3 over ofzo. Zelf wil ik voor m'n nail art op te oefenen zo een oefenvinger hebben. Dat lijkt me echt super grappig en handig.

Hebben jullie ook nog dingen op Ebay gekocht?