Enchantra bestelling

Ik heb laatst op Enchantra wat Konad spulletjes besteld die ik graag wilde hebben! Er was namelijk een actie, alle nail art producten van Konad voor de helft van de prijs. Ik dacht nou als nu alles voor de helft van de prijs is waarom koop ik nu dan niet nog wat dingen die ik toch al wilde hebben. Wat heb ik allemaal gekocht?


- image plate book
- image plate M 71
- image plate M 73
image plate M 74
image plate M61

 Ik kon geen foto maken van de image plates, want anders zag je steeds de weerspiegeling van alles.
Ik heb ook het image plate book van Konad besteld en het is echt super handig! Er staan dingen in waarvan ik nog niet eens wist dat ik dat ermee kon maken. Ik ga snel een proberen. Zoals je ziet zie je naast alle rijen nummers staan. Nummer 1 is makkelijk en nummer 2 is gewoon iets moeilijker en nummer 3 is het moeilijkst. Helemaal bovenaan staan gewoon die figuurtjes.

Ik ben echt heel blij met mijn bestelling! Hebben jullie nog wat gekocht met deze actie?

Geen opmerkingen

Laat hier bij de reacties achter wat je van dit artikel vindt! Ook vragen kun je stellen hier bij de reacties. Ik vind het super leuk als je reageert :)