Nieuwe Essence potjes

Hey, laatst was ik een weekje in Duitsland en toen kwam ik de DM binnen ( dat is een soort van Kruidvat ) en toen zag ik deze potjes van Essence en ik dacht omg omg omg ze hebben veel meer leukere kleuren en mooiere potjes. Dus ik had er 5 van gekocht. Ik heb ze in Nederland nog niet gezien. Volgens mij komen ze binnenkort wel. Daarom waren er ook zoveel korting en acties.

Op de foto hiernaast zie je de oude potjes voor staan en de nieuwe potjes daar achter. Het zou echt een super grote blunder zijn als deze potjes maar voor even zijn ofzo en niet de nieuwe potjes zijn hahhaha :(. Dat denk ik eigenlijk niet.

In de oude potjes zat 5ml nagellak en in de nieuwe potjes zit 8ml nagellak. De nieuwe potjes zijn wel wat duurder. De oude potjes waren namelijk 1.25 en de nieuwe 1.55 ( in Duitsland ). Ik vind de nieuwe potjes beter lakken omdat ze een betere dop hebben wat je dus zeg maar vast houd. De oude waren zo dun en kon je niet heel goed mee lakken.

Een aantal kleuren zijn het zelfde gebleven maar er zijn echt heel veel nieuwe kleuren! Dus neem zeker een kijkje wanneer ze in Nederland verkrijgbaar zijn.

Welke potjes vinden jullie mooier? De oude of toch de nieuwe?