Zomerse nail art

Yeey, ik heb weer een nieuwe nail art! Deze heb ik zelf bedacht :). Ik ga jullie in dit artikel uitleggen hoe ik deze nail art heb gemaakt. Je kunt trouwens ook andere kleuren gebruiken! Ik heb een keer gekozen voor blauw, want ik heb wel vaak roze tinten enzo dus ik vond het wel een keer tijd voor de kleur blauw. Zoals jullie zien zijn dit niet mijn handen, dit zijn ook de nagels van mijn moeder :).

Wat heb je nodig?
- spons
- 3 blauwe tinten ( je kunt ook een andere kleur      
   gebruiken i.p.v blauw )
- Essence Circus Confetti nummer 02

Als eerst heb ik natuurlijk een base coat gebruikt, maar dat doe ik altijd alleen soms vergeet ik het erbij te zetten omdat het gewoon hoort ;p. Hier heb ik de base coat van Essence gebruikt. Daarna heb ik een iets grote fresh manicure gesponsd met een hele donkere blauw van de Etos. Daarna heb ik gesponsd met fly van O.P.I. Het laatste puntje he ik gesponsd met een baby blauwe lak van Flormar. Daarover heb ik een Essence nail art effect topper gebruikt met de naam Circus Confetti. Dat doe je niet over jouw hele nagel, maar alleen het gedeelte waar je heb gesponsd. Als je dat heb gedaan dan doe je helemaal beneden van je nagel. Vlak boven je nagelsriem dus. Daarna breng je een topcoat aan en klaar! Heel simpel dus.