Glitter french manicure

Hoi hey haay hallo, Ik wist laatst even niet wat ik op m'n nagels moest doen (gebeurt wel vaker) dus toen dacht ik ''oké ik heb al een hele tijd geen french manicure'' gedaan dus ik doe dat. Dus ik deed dat :).

Ik vind soms alleen een french manicure een beetje saai dus ik deed een beetje glitters, niet te veel want het is irritant om weer weg te halen haha. Nee grapje, maar anders zag je m'n french manicure niet meer.

Wat heb je nodig?

- Base coat ( of gewoon zo'n speciale french manicure kleur, die heb ik gebruikt )
- Witte nagellak
- Glitternagellak

Als eerst lak je je nagels met een base coat. Je kunt natuurlijk ook gewoon zo'n speciale french manicure basislak gebruiken. Ik heb zelf zo een lak van de Action gebruikt, omdat ik best wel benieuwd was of die het goed deed en ja hij doet het best goed. Daarna lak je alleen de bovenkant van je nagels. Je kunt dat met van die speciale plakkertjes doen of plakband, maar ik heb het gewoon uit losse hand gedaan. Ik vind het anders zo vervelend dat je dan een beetje nagellak mee trekt als je het plakband weghaalt. Als het witte randje dan droog is dan kun je ervoor kiezen om er glitters bij te doen.

Bij een french manicure zijn alle glitters wel mooi! Ik koos voor goud en vraag me niet waarom :). Alleen nog een topcoat ik heb de top coat van Catrice gebruikt.

En klaar is je french manicure. Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van glitter een bloemetje erbij te stempellen ofzo. Ik vind het uiteindelijk een leuke french manicure geworden!

O.P.I nagellak kun je vinden bij Sephora dat is in de V&D, O.P.I kost 13.95
Saffron London lakken kun je bijna wel overal vinden en kost 2 euro.