Korte nagel nail art

Hey, in dit artikel laat ik jullie zien hoe ik deze nail art heb gemaakt. Misschien passen deze kleuren niet echt bij de zomer maar ik zie amper zon ofzo ;p. Deze nail art is niet heel erg moeilijk zo als je al kunt zien.

Wat heb je nodig?

- Konad image plate M71
- Zilvere stempellak
- Achtergrond kleur ( basis ) Hip queens wear blue jeans, Catrice


Ik heb natuurlijk eerst een base coat gebruikt en gewacht tot deze droog was. Daarna heb ik de nagels ( van m'n nicht ) gelakt met Hip queens wear blue jeans van Catrice. Toen heb ik ook gewacht tot het droog was, want als je gaat stempellen moet je wachten tot je nagellak goed is opgedroogd. Ik heb daarna een soort bloemetjes gestempeld met zilvere nagellak van Essence, want die van Konad zie je niet heel goed. Als je dat heb gedaan hoef je er alleen nog maar een top coat over heen te doen en klaar!

Je kunt deze nail art natuurlijk ook gebruiken voor lange nagels.

Catrice lakken kun je voor 2.50 vinden bij, Kruidvat en Trekpleister.
Zilvere stempllak van Essence kost 1.50 en kun je vinden bij de extra nail art ding bij de kruidvat.
Konadproducten heb ik op enchantra gekocht.