Oefenvinger (voor nail art)

Dit zijn die nepnagels ;p.
Hey, in dit artikel ga ik jullie iets vertellen over mijn nieuwe oefenvinger. Ik was laatst naar Beverwijk, omdat ik had gehoord dat ze daar veel nail art spullen verkochten. Dus natuurlijk ben ik wezen kijken en kon ik niet met lege handen terug gaan. Ik heb daar wel wat meer spullen gekocht alleen die laat ik nu niet zien (in dit artikel zeg maar).

Ik was al een tijdje opzoek naar een oefenvinger. Ik had er daar een gezien voor maar  1 euro! Dus ik nam hem natuurlijk mee. Ik had daar ook gelijk nepnagels gekocht voor bij die oefenvinger. Die nepnagels zie je hier naast. De nepnagels heb ik daar ook voor 1 euro gekocht! Het zijn er 100, maar het zijn verschillende formaten.

Hiernaast op de foto zie je een aantal nepnagels die ik al heb gelakt. Mijn nicht uit Duitsland heeft er een heleboel gemaakt! Die zijn echt super mooi. Ik vind die oefenvinger echt handig, omdat het lijkt alsof je gewoon iemand zijn nagels lakt. Het enige min puntje is dat ze wel extreem lang zijn en dus niet alles op je eigen nagels kunt doen, tenzij jouw nagels ook zo lang zijn natuurlijk. Maar eigenlijk is het ook weer handig om hele mooie nail art's te maken xd.

Ik laat jullie nu een paar nail art's zien die mijn lieve nicht heeft gemaakt. Ze heeft er wel nog veel meer gemaakt, maar nu laat ik de super mooie zien (niet dat de andere niet mooi zijn ofzo).

Deze heeft mijn nicht gemaakt.
Deze heb ik gemaakt en ik laat er nu alleen een paar met glitters zien :)