Nagellakremover & watjes


Hoi, in dit artikel vertel ik jullie wat over welke nagellakremover ik gebruik en welke watjes. Ik ga als eerst beginnen met de nagellakremover. Ik gebruik de nagellakremover van de Kruidvat, met aceton. Ik weet dat aceton niet goed voor je nagels is, maar je nagellak gaat er veeeeeeel beter af!

Ik heb mijn nagellakremover in dat easy pump system van de Kruidvat zitten. Dat is veel handiger omdat je het flesje steeds niet om hoeft te keren.

Je kunt deze dingen bij de Kruidvat kopen.
Nagellakremover 1.29 euro
Nagellakremover pompje 2.95 euro

Ik gebruik de watjes van AH, omdat deze niet pluizen. Dat staat meestal op alle verpakkingen van watjes, maar deze pluizen echt niet! Dus dat is zeker een aanrader.
Deze watjes kun je gewoon bij de AH kopen, ik weet alleen de prijzen niet meer...