Vakantie

Hooi,

Zoals jullie misschien hebben gemerkt had ik de laatste 2 weken helemaal niks op mijn blog gezet, sorry daarvoor. Ik had het eigenlijk ook even van te voren moeten zeggen... Die twee weken dat ik niks op mijn blog had gezet was ik namelijk op vakantie in Malta. Ik dacht dat ik daar wifi had, maar toen ik precies wanneer wij er aankwamen was hun wifi stuk ioekaedaied. Dus dat was balen. Je kon daar wel op computers alleen ik vond het niet echt fijn om in te loggen op een computer die iedereen gebruikt en ja je kunt je geschiedenis verwijderen maar ik vond het alsnog niet fijn. 

Ik probeer nu elke dag iets op mijn blog te posten. Ik weet niet 100% zeker of dat met school gaat lukken ( wanneer school begint ). Ik ga namelijk naar 3Havo toe dus ik weet niet of ik meer huiswerk zal gaan hebben of misschien valt het allemaal wel mee! 

Ik zal weer vanaf morgen nail art's enzo weer op mijn blog posten en misschien komt er ook nog een post van mijn vakantie in Malta.

xxx