Neon french manicure

Hey in dit artikel vertel ik jullie hoe je deze french manicure kan maken.

Wat heb je nodig?

Base coat
- Een neon mint lak van Kiko, nummer 389
- Zilvere striper
- Image plate M20 van Konad
- Een donker blauwe stempellak van Konad

Als eerst breng je de base coat aan. Ik heb de base coat van Essence gebruikt. Normaal gebruik ik de base coat van Hema, maar nu is het een french manicure dus je moet een doorzichtige base coat gebruiken (vind ik). Als de base coat is opgedroogd lak je alleen de bovenkant van je nagels (natuurlijk want het is een french manicure). Ik heb het gedaan zonder een hulpmiddel, plakband of die speciale plakkertjes. Ik heb trouwens een rechte french manicure gedaan maar je kunt het ook met een boogje doen.

Wanneer je de french manicure heb gedaan wacht je even totdat het is opgedroogd en dan lak je het einde van je french manicure met een striper. Je hoeft alleen een streepje te zetten met een striper. Ik heb zelf een zilvere striper gebruikt van Essence, nummer 10 more than zilver.

Als je dat heb gedaan wacht je alweer totdat het droog is. Ik heb op mijn ringvinger en duim alleen gestempeld, omdat ik het anders te druk vond. Ik heb gestempeld met image plate M20 van Konad, maar het maakt niet uit als je hem niet heb. Je kunt gewoon een ander image plate gebruiken met een bloemetjes patroon. Je stempelt het bloemetje met donker blauwe stempellak.






Wanneer je het bloemetje heb gestempeld dan doe je er een zilver steentje in. Ik heb een steentje van 2mm voor gebruikt.






Alleen nog en topcoat en je nail art/french manicure is klaar! Je hoeft natuurlijk geen mint kleur te gebruiken, maar je kan ook andere kleuren gebruiken.